Цената на биткойните продължава да расте. Криптовалутата поскъпва в началото на днешната

...
Цената на биткойните продължава да расте. Криптовалутата поскъпва в началото на днешната
Коментари Харесай

Инвеститорите сигурно са полудели: Търговията с биткойн фючърси громи рекорди

Цената на биткойните продължава да пораства. Криптовалутата поскъпва в началото на днешната търговията откакто започва търговията с първия огромен финансов артикул, обвързван с електронните пари - фючърсите.

Те разрешават на вложителите да залагат на това, дали цената на нещо ще се повиши или падне. Биткойн фючърсите се считат за знаков миг от голямо значение за криптовалутата.

На Chicago Board Options Exchange (CBOE) цената на биткойн фючърсите с доставка през януари достигнаха невероятните 18,800 долара тази сутрин, а търговията започва от равнище от Щатски долар 15,000. Това съставлява растеж от 25,33%.

Стартът на търговията с биткой фючърсите докара до повишаване и на самата криптовалута. Стойността на един биткойн към този момент е 16,700 $.

Криптовалутата към този момент си има и своите напълно същински милиардери. При това евентуално те не са един или двама. Със сигурност се знае, че такива са братята Камерън и Тейлър Уинкълвос.

За тях се знае, че са вложили през 2013 година към 11 млн. $ в биткойни. По това време един е коствал към 120 долара и се допуска, че двамата са се сдобили с повече от 91 000 биткойна. По сегашната стойност на криптовалутата цената на тази им инвестиция към този момент е над 1,5 милиарда в зелено.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР